Wie zijn wij?

Gedreven huisartsen die de patïent op de eerste plaats zetten

Wij zijn huisartsenpraktijk Domstaddokters. Wij zijn jouw eerste aanspreekpunt, of het nu gaat om routinecontroles, preventieve zorg of het beheer van chronische aandoeningen. Wij zetten ons in voor het leveren van hoogwaardige zorg die gebaseerd is op vertrouwen, empathie en voortdurende educatie. Je kunt op ons rekenen als partners in jouw streven naar een gezonder en beter leven.

Ons Team

Wij luisteren, wij zorgen - Je partners in gezondheid.

Huisarts Eric Jansen van huisartsenpraktijk Domstaddokters

Eric Jansen

Huisarts
69057175302

Mijn naam is Eric Jansen. Net als mijn collega Ayso kom ik uit een huisartsenfamilie en studeerde ik in Groningen. Na enkele jaren op de eerste hulp en in de chirurgie gewerkt te hebben ben ik de huisartsopleiding gaan doen in Utrecht. Deze heb ik in 2007 afgerond. Sinds die tijd heb ik met veel plezier op meerdere plekken in en om Utrecht gewerkt. In mijn eerste jaren als huisarts heb ik daarnaast de opleiding Klassiek zang aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht gedaan, welke ik in 2013 succesvol heb afgerond. Sindsdien probeer ik mijn verschillende interesses met elkaar te combineren. Daarnaast heb ik de zorg voor thuis en het gezin, met een fulltime werkende vrouw (psychiater in het Amsterdam UMC) en drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het klussen, hardlopen of wielrennen. Ik kijk ernaar uit om u samen met mijn enthousiaste collega’s te ontvangen op ons mooie plekje in het oude centrum van Utrecht!

Huisarts Ayso de Vries van huisartsenpraktijk Domstaddokters

Ayso de Vries

Huisarts
19058711901

Mijn naam is Ayso de Vries (1976) en ben opgegroeid in Nijmegen in een huisartsennest. Ik heb in Groningen geneeskunde gestudeerd en ben niet lang daarna begonnen met een promotietraject bij de afdeling radiologie in het AMC. Dit resulteerde in een proefschrift (2009) waarna ik enkele jaren in opleiding ben geweest tot radioloog. Deze opleiding paste mij niet, en na wat omzwervingen ben ik in 2014 begonnen met de huisartsopleiding. De opleiding tot huisarts heb ik in Utrecht gedaan. Het laatste jaar van mijn opleiding heb ik in het gezondheidscentrum Mariahoek aan de Singel (Utrecht centrum) gedaan. Sinds het voorjaar van 2017 ben ik huisarts. Enkele jaren heb ik als een van de vaste huisartsen met veel plezier in de Mariahoek gewerkt, hier heb ik mijn visie over de huisartsgeneeskunde verder aangescherpt. In de lente van 2021 heb ik samen met twee enthousiaste collega’s DomstadDokters opgericht, waar ik deze visie verder probeer vorm te geven. Ook werk ik een dag per week in een forensisch-psychiatrische instelling als huisarts. De diversiteit van de werkzaamheden binnen de huisartsgeneeskunde, het contact met u (of liever “jou”) en het maatwerk is voor mij het meest aansprekende van het vak. Hiernaast verricht ik echografisch onderzoek van de buik, iets dat ik nog uit het ziekenhuis heb meegenomen. Ik heb een vriendin en twee jonge kinderen. Ik hou van lezen, lekker eten, roeien, racefietsen en hardlopen. Reizen per fiets of motor doe ik ook graag. Ik kijk ernaar uit u te zien. Welkom bij DomstadDokters.

Huisarts Fenna Schouten van huisartsenpraktijk domstad dokters

Fenna Schouten

Huisarts
69913715201

Mijn naam is Fenna Schouten, ik ben van de enthousiaste huisartsen van DomstadDokters. In 2010 heb ik de Utrechtse artsenopleiding (SUMMA) afgerond, waarbij je opgeleid wordt tot arts en klinisch onderzoeker. Vervolgens heb ik de opleiding tot tropenarts voltooid en heb met veel plezier meerdere jaren in Curaçao en daarna in een zeer afgelegen ziekenhuis in Zuid-Afrika gewerkt. Ik heb genoten van het uitoefenen van de geneeskunde in de volle breedte, het avontuur en de toegevoegde waarde die je als arts kunt leveren. Dankzij deze tijd in de tropen heb ik ruime chirurgische ervaring opgedaan. Ook heb ik genoten van het wonen en werken in een andere cultuur, waar je verrast kan worden door andere zienswijzen. Ik heb altijd interesse gehad in het huisartsenvak dat mijns inziens prachtig aansluit op de tropengeneeskunde. Eenmaal terug in Nederland met man en kinderen, was het dan ook een logische vervolgstap huisarts te gaan worden. In de nabije toekomst hoop ik de certificering voor reizigersadvisering te behalen, waarbij ik mijn tropenervaring kan inzetten voor de reizigerszorg in Nederland. Iedereen is uniek en heeft zijn eigen problemen en vragen. Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal van u als patiënt. Vaak kan ik een duidelijk medisch advies geven. Soms zullen er ook situaties zijn waarin we samen moeten zoeken welke oplossingen mogelijk zijn en bij u passen. Ik streef ernaar dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Ik kijk ernaar uit u te zien.

Noortje Haanschoten

POH-GGZ
n.v.t.

Mijn naam is Noortje Haanschoten. Sinds 2023 werk ik met veel plezier bij de DomstadDokters als POH-GGZ. Als POH-GGZ bied ik ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling aan mensen met psychische klachten. Indien nodig kan ik verwijzen naar de basis GGZ, specialistische GGZ of juist het sociale domein.

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Moet ik een afspraak maken met de huisarts?
Hoe kan ik een telefonische afspraak maken?

Praktijkinformatie

Alle consulten van patiënten met een Nederlandse verzekering worden direct bij de verzekeraar gedeclareerd. Je kunt de tarieven vinden op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, de Nza.

Huisartsenpraktijk DomstadDokters
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Volg ons